Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Video: “Saldās sejas” un “Labvēlīgais Tips” izdod kopdziesmu “Decembris”

Redakcija
Redakcija
Grupa “Saldās sejas” turpina realizēt septembrī aizsākto projektu “12”, kura ietvaros katra mēneša pirmajā datumā tiek izdots jauns mēneša skaņdarbs. Dziesmas “Decembris” īpašie viesi ir grupa “Labvēlīgais tips”!

Dziesmu ierakstīja un miksēja Gints Stankevičs. Dziesmā izmantots itāļu producenta un ģitārista Džianlukas Verengia (Gianluca Verrengia) ierakstīta ģitāras un perkusiju “cilpa”. Itāļu producents bija patiesi priecīgs par iespēju attālināti piedalīties dziesmas ierakstā. Dziesmas videoklipu veidojis Kaspars Dvinskis (Dween Productions) un tajā piedalās dejotāja Laura Strazdiņa, kas arī ir klipa galvenā varone. Dejas improvizāciju iestudēja horeogrāfe Ieva Biteniece.

Grupas “Saldās sejas” pirmsākumi meklējami Liepājā 1984.gadā un savulaik tās dalībnieki ir bijuši gan Ainars Virga, gan Zigfrīds Muktupāvels. Tās darbību 2015. gadā atjaunoja budzinieks Guntars Račs, un tajā šobrīd kurā muzicē arī grupas “bet bet” dalībnieki Andris Alviķis un Uģis Tirzītis, kā arī “Līvs” Tomass Kleins un jaunie izpildītāji Katrīna Bindere un Jānis Narkevics. Grupas kontā ir jau 4 izdoti albumi – “Koncerts “365” Cēsīs” (2018), “Koncerts - Reiz Ziemassvētkos 1” (2018), studijas albums “Klausieties visi” (2019) un nupat dienām izdotais koncertalbums “Reiz Ziemassvētkos 2”.
Vērtējums: