Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:364, Did:0, useCase: 3


Foto: Leģendārā grupa PĒRKONS iedārdina sezonas koncertus

Redakcija
Redakcija
Klātesot vairākiem tūkstošiem fanu, vakar, 31.maijā, pie t/c Spice leģendārā grupa PĒRKONS ar bezmaksas koncertu Gandrīz tautasdziesma iedārdināja šīs vasaras un rudens koncertus – Kulakova nakti, kas 20. jūlijā notiks Līvānos, kā arī Ievas Akurateres un Jura Kulakova jubilejas koncerttūri „Gandrīz tautasdziesma”. Koncertā dziedātājas Ievas Akurateres un koru Vivere, Mārupes kultūras nama jauktā kora Mārupe, jaukto koru Universum un Sonante, meiteņu kora Resono un sieviešu ansambļa Dzelde sniegumā izskanēja vairākas patriotiskas dziesmas, savukārt pēc tam, publikai līdzdziedot, grupa Pērkons (Juris Kulakovs un Uģis Muzikants – taustiņinstrumenti, Ieva Akuratere un Raimonds Bartaševics – balss; Juris Sējāns – basģitāra, balss; Leons Sējāns – soloģitāra; Ikars Ruņģis – sitaminstrumenti) skandēja savus lielākos hītus un priecēja klātesošos ar krāšņu šovu.

„Kulakova nakts” notiks 20. jūlijā Līvānos. Pērkons un t/c Spice aicina uz koncertiem „Jurim Kulakovam un Ievai Akuraterei – 60 / Gandrīz tautasdziesma”:

• 5. oktobrī Vidzemes koncertzālē „Cēsis”
• 7. oktobrī Jelgavas Kultūras namā
• 20. oktobrī Ogres Kultūras centrā
• 21. oktobrī Liepājas koncertzālē „Lielais dzintars”
• 3. novembrī Valmieras Kultūras centrā
• 16. novembrī VEF Kultūras pilī

Biļetes uz koncertiem var iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā Bilesuparadize.lv