Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Ar debijas EP sevi piesaka jaunā dziedātāja Loreta Reide

Redakcija
Redakcija
27. maijā ar debijas minialbumu “Ieroči” sevi piesaka jaunā dziedātāja Loreta Reide, un līdzās publisko arī otro singlu / video, kas ir albuma tituldziesma “Ieroči” - dziedātājas duets kopā ar Klāvu Ozolu.
Minialbums “Ieroči” tika sarakstīts 2019. gada rudenī un atspoguļo jaunās dziedātājas izjūtas un novērojumus par apkārtnotiekošo. Dziesmu līdzautore ir dziedātāja Agnese Rakovska, bet producents – Kaspars Ansons. Plašāka auditorija Loretu Reidi iepazina šī gada janvārī ar pirmo albuma singlu - dziesmu “Zāles”, kas atmiņā palicis ar košo videoklipu.

Līdz ar albuma izdošanu kā otrais singls klajā nāk tituldziesmas “Ieroči”, kura video tapis kopā ar režisoru Ivaru Burtnieku. Dziesmā Loretas dueta partneris ir jaunais, talantīgais dziedātājs Klāvs Ozols, ko klausītāji iepazina šovā “X-Faktors”.
Vērtējums: