Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Katrine Lukins pārceļas uz dzīvi Latvijā un publicē jaunu dziesmu „Running To You”

Redakcija
Redakcija
Zviedrijā dzimusī latviešu dziedātāja Katrine Lukins šonedēļ savus klausītājus iepriecinājusi publicējot jaunu dziesmu „Running To You”. Zviedrijā dzimusī latviešu dziedātāja Katrine Lukins šonedēļ savus klausītājus iepriecinājusi publicējot jaunu dziesmu „Running To You”. Tāpat kā iepriekšējās, arī šo dziesmu Katrīne radījusi pati sadarbojoties ar savu līdzautoru Kārli Indrišonoku, kurš kopīgi ar dziedātājas tēvu un grupas Odis pirmā sastāva basģitāristu Andri Lūkinu, ir uzņēmušies arī producentu pienākumus. Visus instrumentus iespēlējis viens Kārlis. Dziesma ierakstīta jaunajā SDG studijā, bet miksēšana un skaņas pēcapstrāde uzticēta Jānim Kalvem no Labo ierakstu studijas.

Katrīne šogad pabeidza vidusskolu „Jälla gymnasiet”, netālu no Uppsalas, un pašlaik plāno vairāk pievērsties mūzikai, apmeklēt vokālās stundas, uzstāties un rakstīt daudz jaunu dziesmu savam debijas albumam. Šobrīd dziedātāja pārcēlusies uz dzīvi Latvijā.

Katrīne: ” Dzīvē viss iet augšā, lejā! Varbūt lietas nenotiek tik ātri, kā gribētos, bet nevajag arī neko sasteigt, jo tad var sanākt visādi. Galvenais ir lēni virzīties uz savu mērķi, kaut arī šobrīd man gribētos uz to skriet...”
Vērtējums: