Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Nikolajs Puzikovs iepazīstina ar savu mīļo meiteni

Redakcija
Redakcija
"Mana mīļā meitene"- jaunā Nikolaja Puzikova dziesma un jauns videoklips, kuru dziedātājs prezentēja bārā "Just bar". Nikolaja jaunākās dziesmas mūzikas autors un dziesmas producents ir viens no pēdējā laika aktīvākajiem latviešu popmūzikas un deju mūzikas producentiem Kaspars Dvinskis, kurš pazīstams arī kā DJ Dween. Savukārt dziesmas tekstu rakstīšanu šoreiz uzņēmies pats dziedātājs un šī ir viņa debija dziesmu sacerēšanā.

Vienlaicīgi ar dziesmas ierakstu tapis arī dziesmas video, kurā piedalās arī atraktīvais saksafonists Artis Gāga, bet Nikolaja mīļotās meitenes lomu uzņēmusies sabiedrībā labi pazīstamā modele un starptautisku skaistuma un modeļu konkursu fināliste un uzvarētāja Simona Kubasova, kura pērn britu portāla Missology.com aptaujā tika atzīta par fotogēniskāko sievieti pasaulē.

Dziesmas video stāsta autors ir pats Nikolajs Puzikovs, bet to producējis, filmējis un montējis Kaspars Kambars (Damn Studio).

Piedāvājam ieskatu videoklipa prezentācijas pasākumā un Nikolaja Puzikova komentārus par klipa tapšanas gaitu, bet garāka saruna ar dziedātāju portālā epadomi.lv jau tuvākajās dienās

Videoklipu "Mana mīļā meitene" varat noskatīties ŠEIT
Vērtējums: +1