Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Zane Dombrovska publisko jauno singlu "Man tas netiek klāt"

Redakcija
Redakcija
28. martā klajā nāk aktrises un dziedātājas Zanes Dombrovskas jaunākā dziesma „Man tas netiek klāt”, kas tapusi sadarbībā ar pazīstamo ģitāristu un mūzikas producentu Kasparu Ansonu. Jaunās dziesmas un videoklipa prezentācija šaurā lokā, klātesot Zanes draugiem, kolēģiem un preses pārstāvjiem, norisinājās Latvijas Nacionālā teātra Jaunās zāles kafejnīcā.

„Dziesma ir par drosmi un uzdrīkstēšanos,” lakoniski saka Zane, citējot vārdus no sava jaunākā veikuma: Maniem soļiem vajag solījumus / Drošus, saldus, klusus un daudz / Klajumus, kritumus, līdumus, plašumus / Lai es varu sevi ieraudzīt.” Arī dziesmas tapšanas process bija kā pretbaiļu terapija man pašai. Savukārt savu pašreizējo titulu Zane komentē: „Esmu aktrise un dziedātāja. Lai gan nu jau jāsaka – es pati sāku pīties savos titulos. Aktrise un dziedātāja, kas šobrīd bauda savu brīvmākslinieces statusu un izkopj jaunas prasmes mūzikā, jo es arī saceru mūziku, rakstu dziesmām vārdus, esmu veidojusi skaņu partijas dažādiem vides dizaina objektiem sadarbībā ar mākslinieci Agnesi Melbārdi. Vēl veidoju aranžējumus dziesmām, ko izpildām kopā ar ansambli „Trio Saldais”, un šobrīd arī veidoju savu pirmo skaņu režijas darbu Ditas Lūriņas koncertstāstam “Tango. Bez asinīm”.

No šodienas, 28.marta, Zanes Dombrovskas jaunā dziesmas būs dzirdama lielākajās Latvijas radiostacijās.
Vērtējums: