Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Arturs Gruzdiņš ar grupu “Refleksija” pamatīgi pārveido Freimaņa dziesmu

Redakcija
Redakcija
Atsaucoties “Mārtiņa Freimaņa fonda” aicinājumam ierakstīt sev tīkamu Mārtiņa Freimaņa dziesmu savā interpretācijā, atsaucās arī pirmā Latvijas X-Faktora uzvarētājs Arturs Gruzdiņš ar savu grupu “Refleksija”, un šodien nododam jūsu vērtējumam, iespējams, visradikālāko no šī projekta versijām. Rokgrupa “Refleksija” izvēlējās vienu no romantiskajām Freimaņa dziesmām “Bet maijpuķītēm jāpaliek” un to pamatīgi pārveidoja, piešķirot tai metālmūzikas elementus un enerģiju! No visām līdz šim publicētajām dziesmām, šī iespējams ir visskaļākā. Ierakstīta Kārļa Šteinmaņa studijā “KS Records”.

Dziesma “Bet maijpuķītēm jāpaliek” ir no grupas “Tumsa”2008. gada albuma “Suns”, kas ir pēdējais grupas albums, kura ierakstā vēl piedalās Mārtiņš. Nākamnedēļ publicēsim Laura Reinika un viņa māsas Rūtas ieskaņoto Mārtiņa dziesmas “Tā tas, mās” versiju.
Vērtējums: