Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Pašmāju rokgrupa Bloody Heels izziņo plašu Eiropas koncertturneju

Redakcija
Redakcija

Kārtīgs darbs atmaksājas, latviešu rokgrupa Bloody Heels dodas tikai “uz priekšu” –
grupa izziņojusi 11 koncertus 8 Eiropas valstīs, un jau aprīlī gaidāmi pirmie koncerti.

Ar katru gadu grupa arvien aktīvāk koncertē ārpus Latvijas un strauji gūst popularitāti Eiropā – pagājušajā gadā grupa izdeva debijas albumu “Through Mystery” un, papildus koncertiem Latvijā, koncertēja Somijā, Polijā, Slovākijā un Vācijā.

Šajā koncertturnejā grupa sniegs 11 koncertus dažādās vietās Latvijā, Lietuvā, Polijā, Čehijā, Beļģijā, Nīderlandē, Zviedrijā un Norvēģijā, kā arī vēl papildus koncerti tiks izziņoti vēlāk. Īpašs notikums būs tūres noslēgums – uzstāšanās vienā no populārākajiem rokmūzikas festivāliem Norvēģijā – “Norway Rock Festival 2018”Kvinsdelā. Šogad festivālā uzstāsies tādas ievērojamas grupas kā Nightwish, Accept, In This
Moment, Status Quo, un arī Bloody Heels.

Bloody Heels savu darbību sāka 2012. gadā un līdz šim grupa ir izdevusi EP “Summer Nights”, LP “Through Mystery”, trīs officiālos videoklipus un koncertējusi Latvijā, Baltijā un Eiropā.

Pavisam drīz no grupas varam sagadīt vēl citus jaunumus, par kuriem informāciju varēs atrast Bloody Heels Facebook lapā!