Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Kristapa Vanadziņa trio katru mēnesi koncertēs grāmatnīcā „Robert's Books”

Redakcija
Redakcija

13. aprīlī uz savu ikmēneša koncertu grāmatnīcā „Robert's Books” aicina Kristapa Vanadziņa trio. „ Koncertā, augstākās kvalitātes akustisko skaņu iešūpoti, mūziķi un klausītāji varēs viegli nodoties kopīgai ritma un melodijas baudai. Aicinām visus piedzīvot un izbaudīt virtuozu dzīvās mūzikas priekšnesumu intīmā un bohēmiskā gaisotnē, kāda valda grāmatu veikalā „Robert's Books”!” aicina koncerta rīkotāji. Koncerta sākums – plkst.20.

Kristapa Vanadziņa trio mūzikā saplūduši vairāki žanri, un apvienības spēlētajās kompozīcijās saklausāmi neparasti harmoniski risinājumi un radošas novitātes. Trio dibināts 2008.gadā, un tā sastāvu veido džeza mūzikas pazinēji: pianists Kristaps Vanadziņš, basists Toms Poišs un bundzinieks Rūdolfs Dankfelds.

Kristapa Vanadziņa trio uzstājies dažādos festivālos un koncertos gan Latvijā, gan ārpus tās. 2009.gadā trio ierakstīja albumsu„The New Trio”, kas aizceļojis arī uz Zviedrijas mūzikas veikalu plauktiem. Savukārt 2012.gadā klajā nāca trio otrais albums ar nosaukumu „Himalaj”.

Šobrīd Kristaps piedalās vairākos muzikālajos projektos, sadarbojoties ar dziedātājiem Daumantu Kalniņu, Lindu Leen un Donu, kā arī ar komponistiem Mārtiņu Braunu, Borisu Rezņiku un maestro Raimondu Paulu. Kristaps darbojas arī kā studijas mūziķis un komponists vairākos projektos. Uzstājies un sadarbojies ar Gunāru Rozenbergu, Intaru Busuli, Raimondu Tigulu, Esbjõrn Svennson, China Moses, David Kikoski, Marius Aleksa, Lauren Field un Fred Borey. 2016.gadā iznāca Kristapa klavieru solo albums “Piano improvisations”.

Biļetes uz koncertu var iegādāties: https://www.bezrindas.lv/lv/booksto...