Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Aicina pieteikties jauno izpildītāju konkursam "Nāc sadziedāt"

Redakcija
Redakcija

24. martā Rīgas Stradiņa universitātes aulā norisināsies jauno izpildītāju konkurss „Nāc sadziedāt”, kurā dažādi Latvijas mākslinieki atklās jaunus, talantīgus un daudzsološus jaunos skatuves māksliniekus!

Konkursā aicināti piedalīties bērni un jaunieši no visas Latvijas, vecumā no 5 līdz 21 gadam. Lai pieteiktos konkursam, jāaizpilda noteikta parauga pieteikuma anketa, ko līdz ar konkursa nolikumu un plašāku informāciju var atrast konkursa mājaslapā nacsadziedat.lv - Sākums

Pieteikumi no solo izpildītājiem un popgrupām tiks pieņemti līdz 5.martam. Konkursantiem jāsagatavo viena latviešu komponista dziesma latviešu valodā.

Dalībnieku sniegumus vērtēs profesionāla un kompetenta žūrijas komisija: komponists Valts Pūce, dziedātāji Agnese Rakovska un Normunds Pauniņš, mūziķis un personīgās izaugsmes treneris Astarulsmirus, savukārt piektais žūrijas komisijas dalūibnieka vārds tiks atklāts konkursa dienā.

Simtgades konkursa moto: „Mūzika, vārdi, dziesmas kā spēks vienmēr ir vienojušas mūsu valsti. Mēs to darām ticot un apzinoties, ka ikviens vārds, katra skaņa rada mūsu realitāti. Tālab šis konkurss - koncerts lai ir kā mūsu visu kopīga lūgšana un pateicība par mūsu neatkarīgo valsti – Latviju. Dziedi, ja deg Tava sirds, attīsti savas spējas pašradītu brīnumu dāvāt citiem! Nāc, piedalies, kļūsti labāks, tici un pasaule mainīsies.”

„Konkursā visu novadu dziedātgribētājus un viņu pedagogus, vecākus un dalībnieku mūzikas draugus aicinām arī šogad dziedāt no sirds, dziedāt par prieku sev un skatītājiem, jo „Nāc sadziedāt!” ir mūzikas svētki – svētki, kuros valda prieks, jaunatne, vēlme dziedāt un radīt!” Latvijas jaunos izpildītājus sveicina un uz sirsnīgu, muzikālu atkaltikšanos aicina konkursa vadītāja Aina Poiša.