Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Jauna dziesma un video latviešu mūzikā

Redakcija
Redakcija
“Lai viņi paliek nezinot” tapa pirmajā Covid vilnī pavasarī, sēžot istabā, lauku mājās, skatoties senajā vectēva pulkstenī un iedomājoties frāzi “Kad klusums apstādina domas”, kas arī šobrīd ir aktuāla daudziem Latvijā un pasaulē. Dziesma stāsta par bezgalīgo mīlestības ceļu vienam pie otra un īpašu saikni starp diviem cilvēkiem, kas nav vārdos izsakāma. Ar šo dziesmu vēlos sniegt cilvēkiem mieru un pozitīvas emocijas.

Dziesmas tapšanā piedalījās lieliski mūziķi - Rihards Lībietis (ģitāra), Mārcis Vasiļevskis (ģitāra), Artis Ločmelis (ērģeles), Edvīns Ozols (kontrabass), Artis Orubs (sitaminstrumenti), Juris Lisenko (piebalsis). Skaņa tapusi Siguldas Skaņu studijā (Mārcis Kalniņš) un Factory Sounds Studio (Gints Stankevičs). Video autors - Jānis Kešāns.
Vērtējums: