Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Svinīgi atklāts mūzikas ierakstu salons “Mikrofons”

Redakcija
Redakcija
22. novembrī t/c SPICE, konceptveikala “Jānis Roze” telpās, svinīgi tika atklāts mūzikas salons “Mikrofons”, kurā būs pieejama aktuālā latviešu un ārzemju mūzika, kā arī regulāri viesosies populāri latviešu mūziķi – notiks jaunāko albumu un singlu prezentācijas pasākumi, kā arī autogrāfu sniegšana.

Pasākumā vienlaikus tika prezentēta arī latviešu instrumentālās mūzikas albumu sērija "Gadalaiki", jo nesen kā iznācis šīs sērijas noslēdzošais albums "Gadalaiki. Rudens. Saksofons", kuru ieskaņojis saksofonists Zintis Žvarts. Sērijā vēl iekļauti albumi: “Gadalaiki. Ziema. Klavieres”, kuru ierakstījis pianists Normunds Kalniņš, “Gadalaiki. Pavasaris. Ģitāra”, kuru meistarīgi ieskaņojis ģitārists Rihards Lībietis, kā arī albums “Gadalaiki. Vasara. Stīgas”, kuru Normunda Kalniņa vadībā ieskaņojuši īpaši ierakstam izveidots stīgu ansamblis no Liepājas simfoniskā orķestra kopā ar pavadošo grupu.
Vērtējums: