Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


“LABVĒLĪGAIS TIPS” ar vērienīgu šovu “Arēnā Rīga” noslēgs jubilejas koncertturneju “SUDRABKĀZAS”

Redakcija
Redakcija

Grupa “LABVĒLĪGAIS TIPS” šo piektdien, 27.oktobrī, ar vērienīgu šovu “Arēnā Rīga” noslēgs koncertturneju “Sudrabkāzas”, kas tika rīkota par godu grupas ceturtdaļgadsimta jubilejai.

Koncertā, kurā grupa uz skatuves kāps savā tradicionālajā sastāvā – Andris Freidenfelds (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņi), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (trompete, balss), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņi) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti) – skanēs gan grupas populārākie un klausītāju iemīļotie hīti “Alumīnija cūka”, “Čiekurs egles dēls”, “Naukšēnu disko”, “Pīrādziņ, nāc ārā!”, “Frāzes”, “Omnibuss”, kā arī, protams, skaņdarbi no grupas jaunākā veikuma – albuma “Kaste” , kas dienasgaismu jau tradicionāli ieraudzīja 1.aprīlī. Jau ierasti “LABVĒLĪGAJAM TIPAM” koncertā pievienosies īpašie viesi – dziedātāja Elza Rozentāle un deju grupa “Fandango”.

Grupas dalībnieki neslēpj gandarījumu par veiksmīgi aizvadīto koncertturneju, kuras laikā viņi uzstājušies pārpildītās Latvijas koncertzālēs, tāpēc grupas producents Ģirts Lūsis uzsver: sakarā ar publikas lielo interesi par Rīgas koncertu, tirdzniecībā tiek laistas iepriekš neplānotas sēdvietas “Arēna Rīga” tribīņu augšējā – 3.stāvā.

“Ceram, ka arī Rīgas publikai mūsu šovs patiks, jo, kā liecina soctīklos saņemtās atsauksmes, cilvēkiem “Sudrabkāzas” ir ļoti gājušas pie sirds,” priecājas mūziķi, sakot paldies par koncertu apmeklētāju pozitīvajām un jautrajām atsauksmēm.

“Biju, patika! Man 38, bet vēl neredzu kapa malu!”, raksta klausītājs M.R., savukārt “Redy” atzīst: “SUPER koncis un Fredis kā vienmēr jauns.”

“Bijām ar visu ģimeni un draugiem – aizbraucām uz Cēsīm :) Viens no labākajiem koncertiem pēdējā laikā!”

“Paldies par pozitīvo emociju šovu Alūksnē!!! Jūs esat lieliski!!!!!”

“Ikvienam novēlu piedzīvot šo koncertu!!!” (Lāsma Salmane)

“Labvēlīgais Tips” kā labs vīns ... tiešām – ar katru gadu labāks. Arī Cēsu publika pārspēja pati sevi - jau no pirmās dziesmas zālē ovācijas un gaviles :) bija ļooooti labs tracītis. PALDIES!!!” (Gunta Rozenberga)

“Bildes fantastiskas! Puiši – nemainīgi lieliski! Normunds ar balto orhideju – neaptverami iespaidīgs! Meitenes – brīnišķi aizpildīta skatuve! Lieliskas atmiņas svaigā mērcītē!” (Edīte Švalkovska).

“PALDIES par LIELISKĀM SUDRABKĀZĀM Liepājā - jums izdevās vēsos liepājniekus piecelt no beņķiem 👍lielisks sākums nedēļas nogalei”

“Pievienojos iepriekšējiem komentāriem. Tik daudz pozitīvas enerģijas vienā vakarā!” (Gundega Keiša)

Biļetes uz 27.oktobra koncertu vēl var iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī internetā: Bilesuparadize.lv