Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Vasaras izskaņā kultūrtelpās “Stropi” klausītājiem piedāvā džeza melodijas

Redakcija
Redakcija

Vasaras izskaņā kultūrtelpās “Stropi” klausītāji gaidīti džeza koncertos, kuros muzicēs duets “FAE”.

“Zem nosaukuma “FAE” slēpjas divas meitenes – Amanda Grīnberga un Marta Vīksna, kuras apvienojusi mūzika un liela mīlestība pret to. Divu gadu kopā būšanas laikā, balsis un rokas iemēģinātas dažādos žanros un stilos, taču tagad apstājušās pie džezīgām un maigām skaņām un noskaņām. Duets “FAE” ar prieku gaidīs visus klausītājus, lai dalītos savā krāsainajā jūtu un domu pasaulē”, stāsta koncerta organizatori.

Kultūrtelpā “Mans Mežaparks” duets “FAE” būs dzirdams 30. augustā plkst. 17.00. Līdz minētajām koncertam augusta izskaņā kultūrtelpas apmeklētājiem 25. augustā būs iespēja tikties ar Nilu Īli ritma instrumentu darbnīcā un 27. augustā piedalīties svētdienas rīta vingrošanā.

Savukārt kultūrtelpā “Mans Ķengarags” duets “FAE” ar džeza programmu muzicēs 1. septembrī plkst. 17.00. Augusta nogalē kultūrtelpā vēl varēs iesaistīties diskusijā “Netradicionālais tūrisms”, dzirdēt vokālā ansambļa “Harmonika” un kora “Lada” koncertu “Vakara melodijas” un piedalīties Bērnu un jauniešu centra “Daugmale” radošajā dienā. Vasaras pēdējā mēneša beigās Ķengaraga Stropā būs iespēja arī uzklausīt pilsētvēsturnieka Vladimira Eihenbauma stāstus par Ķengaraga promenādi, kā arī dzirdēt speciālistu lekciju par veselīgu uzturu.

Augusta programma kultūrtelpās “Stropi” pieejama tīmekļa vietnēs kultura.riga.lv - Jaunumi sadaļā „Aktuāli” un Riga.lv sadaļā „Latvijai 100”, kā arī sociālā tīkla facebook.com/kulturtelpasstropi kontā.
Radošās kultūrtelpas “Stropi” ir viens no Latvijas valsts simtgades projektiem, kas iekļauts galvaspilsētas programmā. Sezonas laikā “Stropos” kopumā notiks vairāk nekā 70 kultūras, mākslas, izklaides, aktīvā dzīvesveida un sporta pasākumi.
Kultūrtelpas “Stropi” projekta īstenošanu atbalsta Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, SIA “Rīgas meži”, Rīgas Austrumu izpilddirekcija, apdrošināšanas kompānija “Ergo” un telekomunikāciju uzņēmums “Tele2”. Aktivitāšu programmu “Stropu” darbības laikā organizē biedrība “I Did It” sadarbībā ar Imanta Ziedoņa muzeju, kā arī ar SIA “Baltijas izklaides aģentūra”.