Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Kalifornijas indie-folk dziesminiece Cygne kinoteātrī “Kino Bize”

Redakcija
Redakcija

Mūziķe Cygne ir dziesmu un tekstu autore, kas vairāk nekā desmit gadus ceļojusi ar ģitāru, uzstājoties pasaules lielāko pilsētu koncertzālēs, bāros, kā arī pāris tuvu, jauniepazītu draugu lokā. Neskaitāmajos ceļojumos viņa arvien vairāk sākusi pievērsties tam, ko viņai un apkārtējiem nozīmē "mājas". Trešdien, 30. augustā pl. 19:00 Cygne mājas ar koncertu radīs kinoteātrī "Kino Bize".

Karjeras sākumā dzīvojusi Ņujorkā, bet pašlaik pārsvarā uzturas Santakrūzā, Kalifornijā. Kopš šī gada pavasara Cygne ir devusies vairāku mēnešu koncertturnejā pirms nākamā albuma “Let It Breathe” izdošanas.

Viņas dziesmās ieskanas folkmūzika un blūzs. Cygne saka par savu mūziku: "Manas dziesmas ir emocionālas, tāpēc arī diezgan atšķirīgas. Vislabāk es jūtos spēlējot blūzu." Ceļojot uz visdažādākajām nomaļām vietām, viņas mūzika ir bagāta ar ceļojumu iedvesmām un pārdomām.

Ieejas maksa ir 5, 00 Eur. Biļetes nopērkamas kinoteātra “Kino Bize” kasē, kā arī iepriekšpārdošanā Kino - Biļešu serviss "BezRindas.lv"