Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Aija Vītoliņa piedāvā otro singlu un jaunu albumu “Klusums”

Redakcija
Redakcija
Dziedātāja Aija Vītoliņa kopā ar grupu “Tango Sin Quinto” laiž klajā otro singlu no jau 1. martā gaidāmā albuma “Klusums”. Dziesmai dots nosaukums “Spēļu lācītis”, tās autors ir komponists Kārlis Lācis un tekstam izvēlēts Māras Zālītes dzejolis.

Jaunā albuma prezentācijas koncerti notiks četrās Latvijas pilsētās. 2. martā Aija Vītoliņa ar grupu uzstāsies Liepājas koncertzāles “Lielais Dzintars” kamerzālē, 3. martā – Valmieras koncertzālē “Valmiera”, 9. martā – Rīgas mūzikas namā “Daile”, bet 14. aprīlī – Saldus Mūzikas un mākslas skolā. Koncertu sākums plkst. 19.00.
Tajos tiks izpildītas jaunās oriģināldziesmas un grupas vismīļākie skaņdarbi, kas kļuvuši tuvi ilgās kopāmuzicēšanas laikā un veidojuši grupas īpašo skanējumu. Par gaismu partitūru koncertos rūpēsies Oskars Timbars, bet pie skaņas pults būs Dainis Kažoks. Koncerttūri atbalsta uzņēmums “McĀbols”, pastāvīgu informatīvo atbalstu sniedz žurnāls “OK!”, inbox.lv un draugiem.lv, bet albuma prezentēšanu atbalsta uzņēmums “Prike Latvija”.
Biļetes nopērkamas “Biļešu paradīzes” kasēs un bilesuparadize.lv.
Vērtējums: