Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Šodien SPICĒ svinīgi atklās mūzikas salonu “Mikrofons”

Redakcija
Redakcija

Trešdien, 22.novembrī, ar albuma “Gadalaiki. Rudens. Saksofons” prezentācijas pasākumu vienlaikus tiks atklāts arī jaunais mūzikas ierakstu salons “Mikrofons”, kurš atradīsies t/c “Spice” 2.stāvā, konceptveikala “Jānis Roze” telpās.

Izdevniecības direktors Guntars Račs stāsta: "Kad ar "Mikrofona ierakstiem" uzsākām mūzikas izplatīšanu, vispirms bija Mikrofona aptaujas pēdējo gadu vinila plates. Tad pirmās audiokasetes, vēlāk CD, mp3 un straumēšana internetā… Bet CD joprojām ir viens no populārākajiem fiziskajiem audio nesējiem, ļaudis atkal meklē vinila plates un viss sākas no gala. Arī mēs atgriežamies pie saknēm un atveram mūzikas ierakstu salonu "Mikrofons".”

Salonā “Mikrofons” būs pieejama aktuālā latviešu un ārzemju mūzika, kā arī regulāri viesosies populāri latviešu mūziķi - notiks jaunāko albumu un singlu prezentācijas pasākumi un autogrāfu sniegšana.

Pasākums vienlaikus būs arī latviešu instrumentālās mūzikas albumu sērijas "Gadalaiki" prezentācijas pasākums. Saksofonists Zintis Žvarts un pianists Artūrs Palkevičs atskaņos melodijas no jaunākā ieraksta "Gadalaiki. Rudens. Saksofons". Gan pašu albumu, gan visas sērijas četru CD komplektu šajā vakarā varēs iegādāties par īpašām svētku cenām. Arī daudziem citiem ierakstiem būs īpaši izdevīgas cenas, un pārsteigumu viktorīnās būs iespējams laimēt balvas no veikala klāsta.

Prezentācijas pasākums ir pieejams ikvienam interesentam, ieeja tajā ir bez maksas. Sākums plkst. 18:30. Mūzikas ierakstu salons “Mikrofons” atrodas t/c “Spice” 2.stāvā, konceptveikala “Jānis Roze” telpās.