Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Komponists Jānis Ķirsis soloalbumu ieskaņo grupas „ABBA” līdera studijā

Redakcija
Redakcija
Komponists Jānis Ķirsis, kurš šogad svin 30 gadu jubileju, strādā pie sava pirmā soloalbuma „The Equator” („Ekvators”) ieskaņošanas. CD ieraksta process norisinājās Stokholmā, leģendārās grupas „ABBA” līdera Bennija Andersona ierakstu studijā uz viņa personīgajām klavierēm. Šonedēļ Jānis laiž klajā jaunā CD pirmo singlu – skaņdarbu „The Equator”. „Skaņdarbs „The Equaator” ir mana sastapšanās pašam ar sevi – atkailināta pastaiga mūzikā, kur gūstu nebeidzamu prieku, klausoties klusumā un radot skaņas ar iekšējo balsi, ļaujos instrumenta bezgalīgajam skaņu valdzinājumam un aplūkoju sevi un apkārtni, meklējot atbildes uz jautājumiem: kur beidzas ciešanas un rodas miers? Kad tumsu pārklāj gaisma? Tādēļ arī nosaukums „Ekvators”, kas kā iedomāta līnija ved mani garā, nebeidzami skaistā ceļā,” stāsta mūziķis, piebilstot – klavieres, uz kurām viņš ieskaņo savu jauno albumu, nesen iegādājies leģendārās zviedru grupas „ABBA” līderis Bennijs Andersons. „Tas pilnīgi svaigs un fantastisks instruments, uz kurām Bennijs Anderons pats nesen iespēlējis soloalbumu ar savām kompozīcijām. Es esmu nākamais.”

Albuma prezentācijas koncerts „Jūtu ekvators” ieplānots 12.maijā Spīķeru koncertzālē. Biļetes uz to var iegādāties „Biļešu Paradīzē”.
Vērtējums: