Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Sub Scriptum un Palkavniekam ''Pajāt"

Redakcija
Redakcija
Šis gads ir atnācis ar pārsteigumiem no alternatīvās rokgrupas ,,Sub Scriptum’’ un labi zināmas TV personības Ērika Palkavnieka. Tiek izdots muzikāls kopdarbs - singls un video klips ,,Pajāt’’. Ēriks Palkavnieks un ,,Sub Scriptum’’ satikās mūzikas un mākslas festivālā ,,Bildes 2017’’, kur viņi jau sniedza klausītājiem pirmatskaņojumu kopdarbam ,,Pajāt’’. Pēc festivāla kungi izlēma apvienoties uz kopīgu projektu.

Kā atklāj paši grupas dalībnieki: ,,Dziesma ir netipiska mūsu ierastajam grupas stilam, tādēļ dziesma un video klipā attēlotās ainas nav jāuztver nopietni, bet ar humora izjūtu. Šis skaņdarbs un video klips ir par pretrunām un sabiedrībā pieņemtiem principiem, par mākslīgi izveidotām sienām, kuras gāzt varam tikai mēs paši. Mums katram ir dota tikai viena dzīve, tādēļ mums tā ir jānodzīvo tā, kā mēs to vēlamies!’’ Par dziesmas melodiju parūpējās alternatīvā rokgrupa ,,Sub Scriptum’’, par tekstu – Kristers Rudzītis, Maikls Drobins un Ēriks Palkavnieks, ierakstu miksēja Arnis Račinskis, māsterēja Andis Ansons, ierakstīts ,,Hodilla’’ ierakstu studijā. Par video filmēšanu un montāžu paldies Elvim Lācim, par viesmīlīgo uzņemšanu paldies Mārupes novada stallim ,,Zirgzandeles’’.

Tiekamies koncertos!
7.marts klubs ,,Jelgavas krekli’’, Jelgava, 29.marts bārs ,,Tims Mints’’, Rīga, 6.aprīlis klubs ,,Pūce’’, Rīga
Vērtējums: