Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Guntara Rača grāmatas “365” dzejoļi pamazām pārtop par dziesmām

Redakcija
Redakcija
Pirms mēneša izdotā Guntara Rača dzejoļu grāmata “365” 1. daļa, jau septīto nedēļu visās lielākajās grāmatnīcās atrodas pieprasītāko grāmatu pašā virsotnē. Un, kamēr top grāmatas otrā daļa, kura paredzēta izdošanai nākamā gada 5. februārī, vairāki no dzejoļiem jau ir pārtapuši par dziesmām. Tās rakstījuši gan Tomass Kleins, gan Gatis Mūrnieks (On My Way), gan Ingars Viļums un Līga Robežniece. Bet 6. septembra dzejolis, ir uzrunājis populāro dziesminieku Dināru Gulbi, un ir tapusi dziesma “Viss ir labi”.

Šodien “Rīgas grāmatu svētku” laikā plkst. 14.00 notiks grāmatas “365” prezentācijas pasākums Rīgas Kongresu namā, kurā ar dziesmas pirmizrādi solījies piedalīties arī Dinārs Gulbis. Pasākums notiks 215. telpā un ieeja ir bez maksas. Bez Dināra uzstāsies arī pats autors, Uģis Tirzītis, Andris Alviķis, dziedātāja Katrīna Bindere un dziesmu autors Gatis Mūrnieks.
Vērtējums: