Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Festivāls “Jūras Pērle” izsludina Merilinas Monro dubultnieku konkursu

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 21.jūlijā, plkst. 15:00 Jūrmalas atpūtas kompleksā X.O Beach Lounge & Club (Turaidas iela 1) notiks pasaules slavenākās blondīnes Merilinas Monro dubultnieku konkursa fināls un galvenās balvas piešķiršana.

Merilina Monro ir stila ikona un sievišķības etalons, viena no visspilgtākajām un noslēpumainākajām Holivudas “zelta laikmeta” pārstāvēm. Tieši viņa izgudroja vislabāk pārdoto “seksbumbas” tēlu – blondas cirtas, sarkanas lūpas, juteklisks skatiens. To ir ļoti viegli atkārtot, bet efekts būs satriecošs.
Tieši tādēļ otrā starptautiskā teātra un kino mūzikas festivāla “Jūras Pērle” - tā emblēma ir slavenā aktrise - organizatori aicina visus izmēģināt sevi burvīgās Merilinas dubultnieka lomā.

Madonna, Lēdija Gaga, Mišela Viljamsa, Skārleta Johansone, Gvena Stefani – visas šīs slavenās sievietes tādā vai citādā veidā centās pārņemt Merilinas stilu. Kādēļ gan nepievienoties šai plejādei un nepielaikot spožo Holivudas tēlu?

Lai piedalītos Merilinas Monro dubultnieku konkursā, ir jānosūta pieteikums ar dalībnieces fotogrāfiju uz elektronisko pastu info@amberway.eu.

Konkursa pirmās vietas ieguvēja kļūs par festivāla “Jūras Pērle” seju – ikdienas fotosesijas ar teātra un kino zvaigznēm, kā arī iznāciens uz lielās skatuves goda viešņas statusā. Pārējās konkursa dalībnieces gaida biļetes uz festivāla koncertiem, kosmetika no Itāļu zīmola WYCON cosmetics un citi patīkami pārsteigumi.

Pasākuma vadītāji – populārais radio raidījumu vadītājs Edmunds Kaņevskis un aktieris Artūrs Fedjajevs. Muzikālā viešņa – dziedātāja Diāna Pīrāgs Merilinas Monro tēlā. Konkursa žūrijas komisija: žurnāla “Ļubļu” galvenā redaktore Inna Avina, Dailes teātra aktieris Andris Bērziņš, stiliste Vlada Dubrovska, portāla rus.tvnet.lv redaktore Ļubova Šafro.
“Norma Džīna Beikere, viņa arī Merilina Monro ir zvaigzne, kuras tēls iemieso ne tikai XX gs. amerikāņu kinematogrāfu, bet arī kino kopumā, tādēļ izvēlējāmies šo tēlu mūsu festivāla logotipam,” stāsta producentu firmas Amber Way vadītāja Ilona Anna Kuzņecova.

Starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls “Jūras Pērle” notiks no 30.jūlija līdz 3.augustam Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. Šogad kūrortu apmeklēs vairāk nekā 140 populāru aktieru, režisoru, producentu, scenāristu, komponistu no Krievijas, Latvijas, Lietuvas un citām valstīm. Skatītājus gaida piecas neaizmirstamas dienas kopā ar iemīļotajiem māksliniekiem - koncerti, sporta spēles pludmalē, radošās tikšanās, ballītes un daudz kas cits.

Festivāla dalībnieku vidū: Regimants Adomaitis, Vera Aļentova, Mihails Bojarskis, Anna Boļšova, Jouzs Budraitis, Igors un Vadims Verņiki, Jevgēņijs Doga, Tatjana Dogiļeva, Dmitrijs Djuževs, Oļesja Žeļezņaka, Goša Kucenko, Aleksejs Kortņevs, Anna Kovaļčuka, Eiklīds Kirdzidis, Valērija Lanskaja, Irina Medvedeva, Vladimirs Meņšovs, Ludmila Maksakova, Anastasija Nemojaleva, Svetlana Nemoļajeva, Jurijs Nikolajevs, Levons Oganezovs, Valdis Pelšs, Leonīds Serebreņņikovs, Sergejs Stepančenko, Igors Skļars, Semjons Strugačevs, Valentīna Talizina, Svetlana Toma, Aleksandrs Oļeško, Dmitrijs Haratjans, Eva Šikuļska, Aleksandrs Zacepins, Žuljēns Dasēns, Kjāra di Bari un daudzas citas teātra un kino zvaigznes.

Katru dienu festivāla vakara programma turpināsies ar afterparty pludmales kompleksā X.O Beach Lounge & Club, kur daudz privātākā gaisotnē būs iespēja tikties ar festivāla viesiem un paklausīties populāru muzikālo kolektīvu un mākslinieku uzstāšanos.

Festivāla lapa Facebook: https://www.facebook.com/events/170...

Festivāla biļetes pieejamas Biļešu serviss kasēs un interneta vietnēs Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU... un jurasperle.lv .

Festivāla „Jūras Pērle” organizatori: kompānija „Amber Way”.