Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Grupa “Sigma” piesaka otro singlu un videoklipu no albuma “Mitoloģijas”

Redakcija
Redakcija
Latviešu indīroka grupa “Sigma” laiž klajā jaunā albuma “Mitoloģijas” otro singlu “Kūku Marija”, kas pie klausītājiem nonāk kopā ar neparastu videoklipu, ko veidojusi māksliniece Katrīna Neiburga. Jau pavisam drīz – 8. un 9. martā – norisināsies jaunā albuma atklāšanas koncerti, uz kuriem biļetes joprojām var iegādāties biļešu servisā “BezRindas.lv”.

Dziesmas “Kūku Marija” videoklipā vērojama Katrīnas Neiburgas mākslas performance – aprakšanās rituāls, kura izcelsme meklējama agrīno civilizāciju tradīcijās. “Kad visa ir par daudz vai ir piemeklējusi nedziedināma slimība, vai grib izārstēties no klaustrofobijas, vajag izrakt bedri, iegulties un palūgt kādam sevi aprakt. Kādu laiku tur pavadīt – uzsūkt zemes spēkus, nomierināties un atpūsties. Tad kāpt ārā, nosaukt sevi citā vārdā un dzīvot tālāk, cepuri kuldams,” stāsta Katrīna Neiburga.

Biļetes uz grupas “Sigma” jaunā albuma “Mitoloģijas” prezentācijas koncertiem, kas notiks 8. un 9. martā, ir joprojām pieejamas iegādei elektroniski servisā “BezRindas.lv” (https://ej.uz/mitologijas) .Grupas “Sigma” aktualitātēm iespējams sekot līdzi sociālā tīkla Facebook lapā: https://www.facebook.com/sigma.lv.
Vērtējums: