Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Edvards Grieze (Ed Rallidae) publicē jaunu dziesmu "Paliksim šeit"

Redakcija
Redakcija
Mūziķis Edvards Grieze prezentē jaunu skatuves vārdu - Ed Rallidae, ar kuru turpmāk uzstāsies, kā arī prezentē mūzikas video oriģinālkompozīcijai „Paliksim šeit”. Jau plašsaziņas līdzekļos izskanējis, ka Ed Rallidae piedalīsies konkursā "LTV Supernova 2018" ar Aminatas Savadogo sarakstītu dziesmu, kura tiks nodota klausītāju ausīm nākošā gada sākumā. Paralēli gatavojoties konkursam "LTV Supernova 2018", mūziķis aktīvi strādā pie savas daiļrades. "Paliksim šeit"' vēstījums ir mūziķa skatījums par situāciju Latvijā saistībā ar iedzīvotāju aktīvo emigrāciju uz ārzemēm stabilitātes meklējumos.

Ieraksts un mūzikas video tapis ar Ventspils pilsētas Domes finansiālo atbalstu projekta „Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkursa” ietvaros. Dziesmu producēja Ruslans Kuksinovičs (Rassell) un masterēja Rodion Gordin. Video režija ir paša dziesmas autora Edvarda Griezes (Ed Rallidae) ideju lidojums. Operatora un montāžas darbus veica Kaspars Kambars.
Vērtējums: