Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Marta Ritova savā dzimšanas dienā draugiem dāvina dziesmu un koncertu „Es Tevi aizvedīšu”

Redakcija
Redakcija

Šodien, kad dziedātāja Marta Ritova svin savu dzimšanas dienu, plkst. 20.00 klubā Happy Days & Nights (Martas iela 10) notiks akustiskais koncerts, kuru Marta velta saviem klausītājiem. Ieeja bez maksas. Kopā ar Martu uz skatuves kāps arī čellists Jānis Pauls.

Šodien dienas gaismu ierauga arī jauna Martas dziesma „Es Tevi aizvedīšu” ar Litas Norenbergas dzeju. Dziesmu producējis Jānis Čubars.
Marta: „Kad izlasīju Litas dzejoli, uzreiz sapratu, ka šis ir īstais. Dziesma ir par mīlestību, par to, kura neizgaist, par to, kura var nebūt blakus, bet vienmēr būs sirdī, par patiesu mīlestību, kas šajā Ziemassvētku laikā vēl vairāk liek domāt par saviem mīļajiem un tuvajiem.”

Tieši pirms gada savu dzimšanas dienu Marta atzīmēja ar vērienīgu koncertu koncertzālē „Palladium”, bet šis gads bijis tik steidzīgs un notikumiem bagāts, ka šogad tik vērienīgs lielkoncerts izpaliks un tā vietā, Marta šovakar savus draugus aicina uz īpašu, bezmaksas akustisko koncertu klubā Happy Days & Nights.

Marta: „Šis gads ir bijis ļoti piepildīts, sākot jau ar kāzām un beidzot ar mācību sākšanu Tbilisi Valsts Konservatorijā. Muzikāli šis gads no manas puses bijis klusāks, tomēr visas iegūtās iemaņas noteikti tiks ieliktas nākamajā albumā, kura pirmizrādi, cerams, piedzīvosim 2015. gada 16. decembrī. Vēl noteikti gribu pateikt paldies atbalstītājiem, kuri atbalsta manu un Jāņa Stībeļa duetu, kā arī Raimonda Paula dziesmu „Lai kas arī nenotiktu”, kuru iedziedāju kopā ar Emīlu Balceri. Abas ir iekļuvušas „Muzikālās bankas” pusfinālā, un no jūsu atbalsta atkarīgs, kas ar tām notiks tālāk.”.