Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: “Ducele” patriotiskā dziesma “Vidi, vidi ezeriņi”

Redakcija
Redakcija
Latviešu ekoloģiskās mūzikas grupa “Ducele”, šī gada jūnijā, laida klajā savu debijas albumu “Tā viš’ i”. Visus šos mēnešus albums ir bijis viens no pieprasītākajiem kompānijas “Mikrofona ieraksti” šogad izdotajiem ierakstiem. Lai arī grupa jau ir jaunu dziesmu radīšanas procesā, arī jūnijā izdotais albums vēl pilnībā nav sevi izsmēlis. Lai arī tādas dziesmas kā “Kad tie zēni prūšos gāja” un “Nojāsim mēs uz Ķezbieriem” jau ilgāku laiku ir ieguvušas klausītāju atsaucību, šodien grupa aktualizē dziesmu “Vidi, vidi ezeriņi”, kurš ir pamatā vērienīgam un patriotiskam video, kuru veidojis producents Dins Sumerags. Dins, kurš pazīstams arī kā viens no vadošajiem Stradiņu slimnīcas otolaringologiem, kā arī ozolkoka mucu izgatavotājs un mūziķis, pašlaik nopietni pievērsies video producēšanai, filmēšanai un arī montāžai.

Dziesmas “Vidi, vidi, ezeriņi” video sižeta pamatā ir Latvijas brīvības cīņu restaurētās ainas no Cēsu un Tērvetes kaujām.

Jau drīzumā “Ducele” plāno savus atbalstītājus iepriecināt ar vēl vienu dziesmu un video!
Vērtējums: