Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Publicēts singls “Ej N***j”. Pozitīvā domāšana alternatīvā manierē

Redakcija
Redakcija
Latvijas hip hop apvienība Kontraflovs atkal savā elementā. Singls “Ej N***j”, pirmais no apvienības topošā otrā studijas albuma “PPTKD”, stāsta par atbrīvošanos no cilvēkiem, kuri nes Jūsu dzīve negatīvas emocijas, drāmas vai vienkārši uztver Jūsu laiku par pašsaprotamu un neizsīkstošu resursu. Puiši cer, ka šī dziesma aiztaupīs kādam cilvēkam vēlmi strīdēties, tā vietā Kontraflovs iesaka skaļā balsī nodziedāt dziesmas piedziedājumu, atbrīvojoties no spriedzes, vairojot siltumu ap dvēseli. Nav vērts tērēt dārgo laiku, mēģinot izmainīt citu domas un uzskatus, ja neredzat tam ilgtermiņa ieguvumu sev un/vai apkārtējiem.

Savukārt tiem, kuri priekšroku dod nedaudz maigākai lirikai, Kontraflovs ir radījis audio versiju šai pašai dziesmai ar nosaukumu - Ej Projām! Kā iepriekš minēts, Kontraflovs gatavo otro studijas albumu ar nosaukumu “PPTKD”. Nosaukums ir abreviatūra sauklim “Pasaule Pieder Tiem, Kuri Dara”.

“Pār mūsu dārgo planētu Zeme valda ambiciozi cilvēki, kuri ir uzdrīkstējušies domāt par lieliem panākumiem. PPTKD albums ir veltīts cilvēkiem, kuri rīkojas, lai uzbūvētu savu Pasauli, nevis tikai fantazē vai runā par to. Vairāk kapitāls ļoti retos gadījumos palīdz attīstīt prasmes, taču vairāk prasmes visbiežāk palīdz attīstīt vairāk kapitālu. Mēs katrs varam uzbūvēt savu Pasauli no teju nekā.”
Kontraflovs albums “PPTKD” gaidāms 2018. gada vasarā kopā ar jaunu koncertprogrammu un patīkamām vēsmām.
Vērtējums: