Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


GADA DANČU 2017 pēdējā tūre “Ziema” Kultūras un atpūtas centrā „Imanta” 22. novembrī

Redakcija
Redakcija

GADA DANČU 2017 pēdējā tūre “Ziema” Kultūras un atpūtas centrā „Imanta” 22. novembrī
Foto: Ilona Turkovska

Rīgas kultūras un atpūtas centrs „Imanta” aicina uz „Gada danču” pēdējo – ziemas tūri 22. novembrī plkst. 20.00. Spēlēs un dziedās mūzikas grupa „Trejdeviņi”, dančus mācīs horeogrāfe Lilija Lipora. Ieeja bez maksas.

Rīgas kultūras un atpūtas centra „Imanta” aicina izbaudīt gadskārtām veltīto latviešu tradicionālo danču vakaru. Martā, maijā, septembrī jau izdancotas pavasara, vasaras un rudens tūres, bet 22. novembrī tiks apgūtas rudens un ziemas rotaļdejas un danči. Pasākums notiks no plkst. 20.00 līdz 22.00.

Priekšzināšanas dalībniekiem nav nepieciešamas, to dančus apgūt palīdzēs horeogrāfe Lilija Lipora un mūzikas grupa „Trejdeviņi” – Edgars Lipors (akordeons, dūdas, stabules, balss), Zane Stafecka (alts, balss) vai Arta Lipora (vijole, balss) un Jānis Sausnītis (sitamie instrumenti, klarnete, balss).

Pasākuma organizatori rosina apgūt dančus, lai, gatavojoties Latvijas lielās gadadienas svinībām, esam gatavi visi kopā ar saviem ģimenes locekļiem un draugiem piedalīties dažādos tautas tradicionālajos svētkos.

Ieeja bez maksas.

Cikla „Gada danči četrās tūrēs” noslēguma tūre “Ziema” – 22. novembrī plkst. 20.00.

Projektu atbalsta Rīgas dome.