Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Blūzmenis Jānis Bukovskis ielūdz uz savas 36. dzimšanas dienas svinībām

Redakcija
Redakcija

Latvian Blues Band (LBB) ģitārists un vokālists Jānis Bukovskis 17. februārī plkst. 21.30 muzikālā bārā «Blues 54 Jazz» svinēs savu 36 jubileju, kuras svinībās notiks koncerts un draugu mūziķu uzstāšanās.

Tā būs unikāla iespēja ikvienam pabūt īstā mūziķu ballītē, kuras parasti ir slēgtas vai svinētas tikai draugu, kolēģu un tuvāko kompānijās.

Muzikālā restorānā «Blues 54 Jazz» sestdienas koncerts būs īpašs, jo ikviens apmeklētājs varēs ne tikai baudīt Jāņa Bukovska ģitārspēli un vokālu, dzirdēt mūziķa draugu sveicienus, pats kāpt uz skatuves un veltīt kādu muzikālu vai vēlējuma sveicienu jubilāram. Vakara gaitā notiks vairākas jam session, kuru improvizācijās piedalīsies Jāņa Bukovska draugi un apmeklētāji.

Koncertā būs dzirdamas klasiskas, visiem zināmas blūza kompozīcijas un dziesmas no jaunā CD «LIVE AT THE RIGA CITY FESTIVAL», kas ir nesen izdots un ir īpašs veltījums visiem Latvian Blues Band mūzikas talanta cienītājiem.

Jauno CD būs iespējams iegādāties un pēc uzstāšanās klausītājiem būs unikāla iespēja aprunāties ar mūziķiem par mūziku un dzīvi, kā arī kopā nofotografēties un saņemt autogrāfus.

Visi laipni aicināti 17.februārī muzikālā klubā «Blues 54 Jazz» Tērbatas ielā 54 uz Jāņa Bukovka jubilejas pasākumu, ieeja bezmaksas.

Jānis Bukovskis Latvian Blues Band sastāvā ir kopš tās dibināšanas 2000. gada sākuma, kad kopā ar Latvian Blues Band savu albumu Rīgā ierakstīja kanādiešu blūza autoritāte Johnny V, pēc kā sekoja vērienīga koncertūre Kanādā, kas sniedzās no Toronto līdz pat Kalgarī.

Latvian Blues Band ir koncertējuši Polijā, Horvātijā, Vācijā, Šveicē, Austrijā, Itālijā, Spānijā, Grieķijā, Lietuvā, Igaunijā, Dānijā, Norvēģijā, Holandē, Krievijā, kā arī ASV un Ēģiptē, piedalījušies lielākajos Eiropas blūza festivālos, kā Euro Jazz 2004, Atēnās, Sierre Blues 2011, Šveicē, Narcao Blues 2014, Sardīnijā, kā arī neskaitāmos citos.

2004. gadā leģendārais ģitārists un blūza eksperts Bob Margolin pasaules vadošajā blūza žurnālā Blues Revue publicēja rakstu par LBB kā Eiropas blūza fenomenu.
Šajā gadā grupa svin savu 15 gadu jubileju, un turpina aktīvi koncertēt Latvijā, Eiropā un Skandināvijā.