Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Aizkulises: Kā izskatās īpaši DIGiTop100 šovam veidotā skatuve ar teju 1000 ekrānu moduļiem?

Redakcija
Redakcija

DIGiTop100 ir objektīvākais mūzikas tops Latvijā, kas atspoguļo mūzikas cienītāju gaumi, apkopojot iknedēļas informāciju no pasaules lielākajām, legālajām mūzikas straumēšanas un lejupielādes platformām: „Spotify”, „Deezer”, „Itunes”, parādot, kādu mākslinieku hīti tiek atskaņoti Latvijas Republikas teritorijā.

Kamēr mūziķi, kuri uzstāsies DIGiTop100 šovā, mēģinājumu telpās gatavojas saviem uznācieniem, tikmēr arī DIGiTop100 nesnauž, tiek veidota īpaša skatuve, kura liks aizrauties ikviena elpai!

Speciāli lielkoncerta vajadzībām uz skatuves atradīsies teju 1000 ekrānu moduļi, kuri radīs sajūtu, ka atrodies kādas populāras, tautā mīlētas zvaigznes videoklipā, tas vien liks ķermenim vēlēties dejot! Neuztraucies, arī par to ir padomāts, uzreiz pēc DIGiTop100 šova norisināsies afterparty, kurā līdz pat četriem rītā varēs kustināt gurnus mūzikas ritmā!

Gandrīz 1000 ekrānu moduļu, projekciju un gaismu starmešu spēles palīdzēs izcelt ikviena mākslinieka mūzikas unikalitāti un dažādību, ko varēs novērtēt mūzikas cienītāji Olimpiskā centra „Ventspils” telpās, kā arī telekanāla TV3 skatītāji!

Jau 27.janvārī lielisko skatuvi iekaros Intars Busulis, Instrumenti, Mesa, Carnival Youth, The Sound Poets, Olas un citi populāri Latvijas izpildītāji, kā arī īpašie ārzemju viesi - Ukrainas grupa ESTRADARADA, viens no Maskavas lielākajiem ballīšu karaļiem DJ FEDOR FOMIN, septiņpadsmit gadus vecais dziedātājs no Somijas Īsaks Eliots, kā arī Igaunijas un Lietuvas mūzikas straumēšanas topu līderi!

Biļetes gan uz mūzikas straumēšanas DIGiTop100 šovu, gan uz afterparty pieejamas Biļešu servisā - DIGiTop100 - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU...

Tiekamies 27. janvārī Ventspilī!
Nepalaid garām gada sākuma lieliskāko, karstāko mūzikas šovu un ballīti!