Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Tiek izdots otrais Latvijas džeza žurnāla numurs

Redakcija
Redakcija

JAZZin.lv radošā komanda ir izpildījusi savus solījumus lasītājiem, un šodien ir iznācis jau šī gada otrais Džeza žurnāla laidiens uz Jazzin.lv • Elektroniskais ceļvedis Latvijas... resursa bāzes. Bez džeza notikumu afišas ar ik dienu atjaunojamo džeza notikumu klāstu žurnālā tiek publicētas aktualitātes, kas saistītas ar džezu Latvijā un aiz tās robežām.

Šis numurs ir lielākoties veltīts džeza dejām: daudz jauna var uzzināt no intervijām ar kāju mūzikas māksliniecēm, grupu Soul Tap, stepa mākslinieku Leonardu Vīksni un džeza dejas popularizētāju Alisi Košeļevu-Nurahmedovu, kā arī sarunas ar Swing Dance dibinātāju Brigitu Dzeni. Šoreiz laidienā var iepazīties arī ar 3 džeza albumiem, kas iznākuši šoruden (Latvijas Radio Bigbenda “Džeza svīta vol2”, “Locomotion!” un “Op.2”), lasīt to recenzijas un intervijas ar mūziķiem un komponistiem, kā arī Jersika Records līdzdibinātāju Mareku Ameriku. Lasītājiem piedāvāts ieskatīties Pasaules Mūzikas dienas svinēšanas koncertierakstā, jaunajā JAZZin komandas projektā “Muzikālās Piezīmes” un iepazīties ar ziņām par Latvijas Radio raidījuma “Jāzeps” veltījumiem džezam.

Pie laidiena ir strādājuši Wise Music Society, kā arī Aiga Leitholde, Santa Šillere, Karīna Slišāne, Ēriks Radželis, Toms Lipskis un Edgars Cīrulis. Otrais laidiens ir pieejams tiešsaistē jazzin.lv, un uz nākamajiem laidieniem var parakstīties www.JAZZin.lv mājaslapā, atstājot elektronisko adresi. Džeza mūzikas mīļi, kas vēlas veikt ieguldījumu pašmāju džeza pasaules attīstībā, var pievienoties nākamo laidienu tapšanā.