Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Tirgus un ritma darbnīca bērniem „Bungu aplis” 14. oktobrī

Redakcija
Redakcija

14. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartālā norisināsies iknedēļas tirgus, kurā zemnieki piedāvās veselīgus cienastus un amatnieki priecēs ar jaunajiem rudens-ziemas rokdarbiem. Visas dienas garumā bērniem būs iespēja attīstīt ritma izjūtu kopā ar sitaminstrumentu speciālistu Dzintaru Vīksnu no apvienības Pulsa Efekts.

Rudenī īpaša vērība jāpievērš imunitātes stiprināšanai, tādēļ mājražotāji vienmēr ir parūpējušies par tādām dabas veltēm kā ķiploki, smiltsērkšķu sula, brūklenes, liepziedu medus un piparmētru tēja. Sestdienas tirgū būs sastopams bagātīgs vietējo kārumu klāsts – rudens lielākās ogas ķirbji, gardi āboli, cidonijas un daudzi citi dižpārdokļi no pašmāju zemniekiem.

No plkst. 11.00 līdz 12.00 norisināsies bērnu darbnīca Bungu aplis pieredzējuša pedagoga Dzintara Vīksnas vadībā, kurš Kalnciema kvartālā piedāvās paša izstrādāto aktivitāti Bungu aplis. Darbnīcā aicināti piedalīties jebkura vecuma interesenti (ne tikai bērni) ar vai bez mūzikas priekšzināšanām. Pasākumā mūzikas instrumenti tiks nodrošināti, tomēr viesi var ņemt līdzi arī savus. Labu laikapstākļu gadījumā nodarbība norisināsies uz skatuves (vai arī iekštelpās - Brūnajā mājā).

Darbnīca tapusi ar Rīgas domes atbalstu.