Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Rīgā uzstāsies a cappella mūzikas zvaigznes The Swingles

Redakcija
Redakcija

Ar The Swingles koncertu 20. oktobrī koncertzālē Palladium tiks atklāts Rīgas A Cappella festivāls, kas šogad norisināsies jau piekto reizi pēc kārtas, informē portāls balticevents.info. The Swingles ir viena no mūsdienu izcilākajām vokālajām grupām pasaulē. Tā uzkrājusi bagātu muzikālo pieredzi un krāšņu, daudzveidīgu repertuāru.

The Swingles vēsturiski ir nesaraujami saistīti ar leģendāro ansambli, piecu Grammy balvu laureātiem, sešdesmitajos gados dibināto The Swingle Singers, kuri līdz tam nedzirdētos aranžējumos meistarīgi izdziedāja Baha fūgas un uzreiz tika pamanīti pasaules mērogā. The Swingles turpina labākās savu priekšteču tradīcijas, aranžējot un izpildot visdažādāko žanru mūziku ar apbrīnojamu virtuozitāti un klausītājus saviļņojošu skanējumu. Grupa sadarbojusies ar daudziem pasaulē slaveniem mūziķiem - Jamie Cullum, Modern Jazz Quartet, Luciano Berio u.c. Tāpat arī The Swingles mūzika atskaņota slavenu seriālu un kinofilmu skaņu celiņos. Grupas jaunākie muzikālie meklējumi ir saklausāmi viņu šogad izdotajā albumā Folklore.

The Swingles - After the Storm, Mumford and Sons Cover

Vokālās grupas The Swingles koncerts atklās piekto starptautisko Rīgas A Cappella festivālu, kas šogad norisināsies no 20. līdz 22. oktobrim. Festivāls savās programmās piedāvās augstvērtīgus, starptautiski atzītu mākslinieku koncertus un meistarklases, īpaši veidotos mūzikas projektos iepazīstina ar pasaules spilgtākajiem vokālās mūzikas izpildītājiem, ansambļiem un koriem.

Biļetes ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs. Vairāk informācijas oficiālā festivāla mājaslapā Rīgas A Cappella festivāls