Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Lauris Reiniks 5 minūtēs par gaidāmo koncerttūri

Redakcija
Redakcija
Dziedātājs Lauris Reiniks pēc piecu gadu pārtraukuma ir sagatavojis īpašu koncertšovu “Es domāšu par tevi”, kas izskanēs 12 Latvijas pilsētās. Atklāšanas koncerts notiks jau sestdien, 14.oktobrī, Vidzemes koncertzālē “Cēsis”.

Līdz pat gada beigām mūziķa daiļrades cienītājiem visā Latvijā būs iespēja klātienē piedzīvot neaizmirstamas emocijas, kuru radīšanā piedalīsies ne tikai pats mūziķis, bet arī dejotāji no deju studijas “Pro-X”, fona dziedātājas un pavadošais sastāvs Jāņa Miltiņa vadībā, kā arī iespaidīgs videografiku un gaismu šovs uz lielās skatuves.

Reiniks atzīstas: “Man ir patīkams satraukums, jo došanās organizētā tūrē mūziķiem vienmēr ir ļoti īpašs notikums. Gribas, lai viss izdodas kā iecerēts, un skatītāji būtu priecīgi par redzēto un dzirdēto koncertā.”

Koncerttūre aizsāksies Cēsīs 14.oktobrī un turpināsies Jelgavā, Ventspilī, Rēzeknē, Ādažos, Alūksnē, Valmierā, Madonā, Liepājā, Jēkabpilī un Preiļos, savukārt lielais Rīgas koncerts tiks aizvadīts Kongresu namā 17.novembrī, valsts svētku priekšvakarā.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs
Vērtējums: