Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Oskars Deigelis sadarbībā ar Rassell izdod vasarīgu dziesmu un video

Redakcija
Redakcija
„Tomēr gaidu” ir dziesmu autora un dziedātāja Oskara Deigeļa jaunākais veikums no rudenī gaidāmā, trešā solo albuma. Dziesmas mūzikas autors un aranžētājs ir mūziķis un producents Rassell (īstajā vārdā, Ruslans Kuksinovičs), kurš dalību dziesmā ņēmis arī kā viesmākslinieks. Tekstu, kā ierasts, radījis pats Deigelis.

Pirmoreiz Deigelis ar Rassell sadarbojās 2010. gadā, kopīgi ierakstot dziesmu „Neatlaid”, kas veiksmīgi rotēja daudzās Latvijas radiostacijās. Gadu gaitā izveidojās sadarbība, kā rezultātā tapa daudz skanīgu dziesmu, Deigelim rakstot tekstus un Rassell mūziku, taču jaunais skaņdarbs „Tomēr gaidu” ir tikai otrais kopīgais duets, ko mūziķi ieskaņojuši 7 gadu laikā.

Dziesmas video versiju filmējusi un galvenās aktrises lomā iejutusies horeogrāfe un dejotāja Ieva Biteniece. Visi videoklipā redzamie kadri uzņemti Los Andželosā. Video montējis Kaspars Kambars.
„Dziesma ir mazliet skumja un tomēr arī gana pacilājoša un vasarīga. Tāda, kurā var ieklausīties un aizdomāties, bet tikpat labi arī dejot un kustēties. Esmu priecīgs arī par dziesmas videoklipu, jo manuprāt, tas nav uzbāzīgs. Skaistie, ikdienišķie skati vienā no lielākajām pilsētām pasaulē ļoti labi mijas ar vieglo skanējumu un ļauj nenovērst uzmanību no dziesmas kodola,” savās pārdomās dalās Deigelis.
Vērtējums: