Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Ralfs Eilands: Valsts par atbalstu kultūrai sāka domāt novēloti

Redakcija
Redakcija
Kultūras jomu atbalstošās un šodienas izaicinājumu atspoguļojošās kampaņas - “KultūruVAIG?!?” ietvaros tiek laista klajā pirmā video sarunu epizode kopā ar mūziķi, dziedātāju, TV pārraižu vadītāju, sabiedriskā balsojuma “Gada Eiropas cilvēks Latvijā” titulantu un nesen dibinātās “Pašnodarbināto mūziķu biedrības” biedru - Ralfu Eilandu!

Pirmā epizode norisinājās maija mēneša noslēgumā, kad devāmies ciemos pie mūziķa uz vasaras izvēlēto mājvietu - Lejaskurzemes Bernātos. Tur arī sarunājāmies un aprunājāmies par mūziķa pārformēto ikdienas gaitu, pārcilājām jautājumus, kuri saistīti ar šībrīža iespējām darboties kultūrā daļējā lieguma un ierobežojošo noteikumu ietvaros, centieniem noturēt radošu garu kā arī citus aktuālus jautājumus. Iniciatīvas “KultūruVAIG?!?” realizāciju atbalsta Liepājās Kultūras pārvalde.

Video: "KultūruVAIG?!?" Youtube konts
Vērtējums: