Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Daugavas krastā muzicēs Kārlis Kazāks

Redakcija
Redakcija

Pašā vasaras plaukumā Doles muižas vēsturisko parku Daugavas krastā ar savu mūziku un balsi piepildīs dziesminieks Kārlis Kazāks. Daugavas muzejs aicina 30. jūlijā, plkst.16:00 atnākt un baudīt akustisko koncertu dabā.

......................Aicinām ieklausīties un ļauties Kārļa Kazāka dziesmu noskaņai – tik vieglai un gaišai kā vasaras svētdienas pēcpusdiena, kurā satiksimies.

Kārlis Kazāks ir latviešu dziesminieks, līdz šim izdevis 3 albumus – Uz manām plaukstām; 16 stundas; Delnas. Šogad jau sesto reizi pēc kārtas mūziķis ar draugiem aicināja iepazīt Latviju aizraujošā piedzīvojumā „Velomūzika”, kura ceļā tika apciemoti gan nomaļāki kultūras nami, gan ciematu estrādes, gan senas muižas. Iespējams, ka akustiskais koncerts Doles muižas parkā būs lieliska iespēja restaurēt arī daļu sajūtu no šī pasākuma!
Ieejas maksa - 5€
(biļetes iespējams iegādāties muzeja kasē pirms pasākuma, kā arī Salaspils kultūras namā „Rīgava” līdz 30.jūlijam)

Daugavas muzejs atrodas tikai pusstundas automašīnas brauciena attālumā no Rīgas, un 10 minūtes no Salaspils un Ķekavas. Aktīvākas atpūtas cienītājus aicinām ieplānot visu svētdienu – izmantojot velosipēdu kā transportlīdzekli nokļūšanai uz koncertu, vai arī kā papildus aktivitāti – pirms pasākuma izlīkumojot Doles salas velomaršruta taciņas!