Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Jānis Bukums Latvijas valsts svētkos dāvina sava albuma “UGUNSLIETUS” bezmaksas lejupielādes

Redakcija
Redakcija

“JĀNIS BUKUMS” sveic Latviju Lāčplēša dienā un Latvijas Neatkarības proklamēšanas dienā, dāvinot iespēju lejuplādēt savu albumu “UGUNSLIETUS” bez maksas no 8. līdz 19. novembrim.

“Valsts svētki man vienmēr ir bijuši tuvi un svarīgi. Ar mazdēlu katru gadu apmeklējam bruņoto spēku parādi, piedalāmies lāpu gājienā, novietojam piemiņas svecītes un vērojam svētku salūtu”, tā par valsts svētku nozīmi izsakās pats Jānis Bukums, grupas “JĀNIS BUKUMS” dibinātājs un vokāls. “Tāpēc mūsu kolektīvs ir nolēmis Latvijai svētkos dāvināt iespēju lejuplādēt mūsu albumu “UGUNSLIETUS” bez maksas. Albuma dziesmas ir par to, ka mēs varam mainīt un uzlabot savu dzīvi, ja to ne tikai ļoti vēlamies, bet arī ceļamies un darām darbus! Uzskatu, ka katram latvietim ir svarīgi apzināties un realizēt savu potenciālu, un esmu pārliecināts, ka mūsu dziesmas var iedvesmot latviešus celties un strādāt, mainīt sevi uz labo pusi. Ilgu mūžu Latvijai!”

Šobrīd Jānis Bukums piedalās, kā raidījuma vadītājs, arī sabiedrībā rezonansi izraisījušā sociālajā tv projektā “Caur Ērkšķiem Uz...”, vada Latvijas Rokmūzikas Asociāciju, kā arī strādā pie “JĀNIS BUKUMS” trešā albuma, kurš tiks publicēts 2018 gadā!

“JĀNIS BUKUMS” albuma “UGUNSLIETUS” bezmaksas lejupielāde pieejama, apmeklējot grupas mājaslapu:
janisbukums.com/latviski

Jānis BukumsLatvijā pazīstams roka dziedātājs, kurš aktīvi darbojas rokmūzikā kopš 1989. gada. Viņa dziedātās dziesmas – “To piedodu es tev” un “Lūgšana” jau ir kļuvušas par Latvijas roka klasiku.
Jānis Bukums atgriezās Latvijas mūzikas arēnā ar projektu “JĀNIS BUKUMS”; grupas pirmais albums “Dzīvs un Savādāks” izdots 2015. gada martā, otrais albums “Ugunslietus” izdots 2016. gada aprīlī, savukārt tā angliskā versija “Firerain” izdota 2016. gada novembrī caur vācu izdevniecību “7US/7HARD”. Grupas dalībnieki saņēmuši vairākus apbalvojumus, piedalījušies Latvijas un ārzemju festivālos, filmējušies mākslas filmās, reklāmās, video klipos un TV projektos.