Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Kultūras pils “Ziemeļblāzma” piedāvā muzikālo interviju - dziedošo aktieri Vari Vētru intervēs Andris Kivičs

Redakcija
Redakcija

12. aprīlī plkst. 19.00 kultūras pils "Ziemeļblāzma" kafejnīcā notiks otrais no četru koncertu cikla “Muzikālā intervija” koncertiem. Muzicēs aktieris, režisors, dziesmu autors un izpildītājs Varis Vētra, bet vakaru vadīs un Vari Vētru intervēs mūziķis un televīzijas raidījuma "Rampas ugunīs" vadītājs Andris Kivičs.

2018. gada sākumā kultūras pils “Ziemeļblāzma” uzsāka īpašu – četru koncertu ciklu “Muzikālā intervija”, kas piedāvā tuvāk iepazīt vai no jauna atklāt kādu Latvijā pazīstamu mākslinieku un baudīt viņa muzikālos priekšnesumus. Muzikālās intervijas vada un jautājumus uzdod mūziķis Andris Kivičs. Pirmā muzikālā intervija notika februāra sākumā, tās viesis bija Nacionālā teātra dziedošais aktieris Juris Hiršs. Turpmākās muzikālās intervijas šogad paredzētas vēl jūlijā un septembrī.

Aktiera, režisora, dziesmu autora un izpildītāja Vara Vētras vārds ir pazīstams lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju – vienmēr smaidīgs, šarmants un pozitīvs - viņš dara to, kas pašam patīk vislabāk – muzicē un iepriecina sava talanta cienītājus sirdssiltos un mīlestības piepildītos koncertos. Pēdējos gados mākslinieks mazāk darbojas kā aktieris, savu radošo garu vairāk izpaužot kā pasākumu vadītājs un muzikants – par šiem un citiem Vara Vētras dzīves un radošās darbības aspektiem viņu izjautās Andris Kivičs koncertā “Muzikālā intervija” 12. aprīlī.

Biļetes uz muzikālo interviju ar Vari Vētru pieejamas "Biļešu paradīze" kasēs, internetā un kultūras pils "Ziemeļblāzma" informācijas centra kasē. Cena - EUR 10.00