Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” tiek uzsākts rokmūzikas koncertu cikls “Latvijas skaņas”

Redakcija
Redakcija

2018. gada janvārī Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” tiek uzsākts rokmūzikas koncertu cikls “Latvijas skaņas”, kas tapis sadarbībā ar “Latvijas Rokmūzikas asociāciju”. Koncertu ciklā paredzēti četri pasākumi, katrā no tiem apvienojot divu Latvijas rokgrupu akustisko koncertu un publisku diskusiju par aktuālām tēmām Latvijas rokmūzikā un populārajā mūzikā.

Šī gada 16. janvārī plkst. 19.00 Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” notiks pirmais no koncertu cikla “Latvijas skaņas” koncertiem, kurā muzicēs hārdroka grupas “JĀNIS BUKUMS” un “Bloody Heels”.

Pirmo diskusiju vadīs “Latvijas Rokmūzikas asociācijas” valdes priekšsēdētājs Uģis Glāzītis un Jānis Bukums – mūziķis un TV pārraižu vadītājs, “Latvijas Rokmūzikas asociācijas” prezidents. Publiskās diskusijas tēma: “Ko rokmūzika var sniegt Latvijas kultūrai un atpazīstamībai starptautiskā mērogā?”

Laipni aicināts ikviens interesents, ieeja bez maksas.