Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Aminata sarakstījusi dziesmu neparastajam talantam Ed Rallidae

Redakcija
Redakcija
Viena no spožākajām Latvijas popmūzikas dziedātājām Aminata turpina darboties arī kā dziesmu autore, kura rada skaņdarbus citiem, viņai interesantiem vokālistiem. 2018. gadu Aminata iesākusi ar neparastajam pašmāju talantam Ed Rallidae radītu singlu “What I Had With You”, kas tiek oficiāli izdots tieši autores dzimšanas dienā, 9. janvārī. Ar šo dziesmu Ed Rallidae piedalīsies LTV dziesmu konkursā “Supernova 2018”.

Dziesma apzināti sarakstīta nevadoties pēc popmūzikas jaunajiem kanoniem un noteikumiem. Lauzti vārdi un melodija mūsdienu popmūzikā bieži tiek uzskatītas par kļūdām, taču Aminatai “What I Had With You” šķita tieši tāda, neparastāka popdziesma, kurā katra nots un katrs vārds IR savā vietā.

“Man šķiet ka šī “nepareizība” ļoti piestāv dziesmas varonim,” pamato tās autore. “Arī viņš meklē atbildes un risinājumus, pats līdz galam nav pārliecināts, ka rīkojas pareizi. Un tas attiecīgi ļoti piestāv Edvardam, jo viņš nav tipisks popmūzikas dziedātājs. Ed Rallidae izceļas ar atšķirīgu, dabas dotu dziļu balss tembru, savdabīgu dziedāšanas manieri un arī neparastu uzvedību uz skatuves, kas man ļoti simpatizē.”

No 9. janvāra jaunā dziesma pieejama visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos, kā arī dzirdama Latvijas radiostacijās.
Vērtējums: