Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Rīgā notiks jaunais bērnu un jauniešu konkurss

Redakcija
Redakcija

Latvijā pazīstamais šovmenis un konkursa ”Kids Awards 2017” galvenais producents Edgars Toretto arī šogad nolēmis pievērst sabiedrības uzmanību jaunajiem talantiem. Edgars izsludina pieteikšanos bērnu un jauniešu mūzikas balvai ”First Kids Open Stage”, informē portāls balticevents.info.

”Aprunājoties ar šovbiznesa zvaigznēm no Krievijas un Eiropas, es sapratu – ir pienācis laiks beidzot arī Latvijā uztaisīt kvalitatīvu bērnu un jauniešu konkursu! Man ir svarīgi, lai bērnus vērtē nevis kultūras namu darbinieki, bet gan īsti profesionāļi, kuri ikdienā apgrozās mūzikas sfērā, kā arī strādā aizkulisēs ar pasaules šovbiznesa zvaigznēm,” skaidro Toretto.

Pagājušogad šovmenis rīkoja konkursu ”Kids Awards 2017”, kas daudziem bērniem kļuvis par atspēriena soli tālākai izaugsmei. Kā var palepoties Toretto, konkursa otrās vietas ieguvēja jelgavniece Katarina Sretenska vēlāk pārstāvēja Latviju festivālā ”Bērnu Jaunais Vilnis 2017”, un ir pilntiesīga Igora Krutoja akadēmijas dalībniece.
Jaunais projekts ”First Kids Open Stage” ir turpinājums iesāktajam ”Kids Awards”, bet jau ar starptautisku piesitienu. Toretto uzrunājis starptautiski pazīstamus ekspertus un koncertu organizatorus, aicinot iesaistīties bērnu vērtēšanā.
Pirmā atlase konkursam notiks 12. oktobrī 17.00 klubā ”First Dacha”.

Lai piedalītos kastingā jāizvēlas nominācija, kurā kandidēt, jāizlasa nolikums un jāaizpilda anketa oficiālajā mājas lapā First Kids Open Stage

Projektā piedalīties drīkst bērni un jaunieši vecumā no 4 -25 gadiem.