Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Latviešu producenti YDJ ieraksta dziesmu ar “Soul II Soul” solisti

Redakcija
Redakcija
Pieredzējušie pašmāju mūzikas producenti Lotars Lodziņš, Jānis Kalve un Kārlis Indrišonoks (Labo ierakstu studija), piesaistot angļu mūziķu un dziesmu vārdu autoru Kaju Ismetu (Ky Ismet), apvienojušies zem nosaukuma YDJ un uzrunājuši angļu 90to gadu supergrupas “Soul II Soul” solisti Šarloti Kelliju (Charlotte Kelly), lai kopīgi radītu jaunu dziesmu, kuras pamattēmu radījis leģendārais latviešu trompetists un aranžētājs Gunārs Rozenbergs. Dziesmas “This Time It’s For Real” izdevēji ir kompānija MicRec. Sarunas ar “Soul II Soul” solisti bija īsas, jo Šarlote noklausoties sagatavoto demo uzreiz piekrita sadarboties.

Holandes populārākās radiostacijas “Radio 538”, raidījuma “Global dance chart” vadītājs Vesels van Dīpens (Wessel van Diepen) saka: “Iedvesmojoša dziesma. Ļoti labi padarīts darbiņš!” Slavenais zviedru DJ un producents Stonebridge pēc dziesmas noklausīšanās komentējis: “Kvalitatīvs skaņdarbs, labi producēts un ar ļoti efektīgu teksta video.”
Darbs pie šīs dziesmas izstrādes pēc kompānijas MicRec ierosinājuma aizsākusies jau vairāk nekā pirms gada, taču process virzījās lēnām, bet laicīgu tā izdošanu martā, Gunāra Rozenberga dzimšanas dienā, aizkavēja COVID-19 izraisītā krīze un nenoteiktība nozarē.
Dziesma “This Time It's For Real” ir ieturēta aktuālā un mūžam zaļā “house” stilistikā. Teksta video veidojis Dween Production.

Dziesma atrodama visos mūzikas straumēšanas un lejupielādes servisos visā pasaulē.
Vērtējums: