Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Grupa “Unknown Artist” dāvina dziesmu sievietēm

Redakcija
Redakcija
Šogad grupa “Unknown Artist” starptautiskajā sieviešu dienā ir sarūpējusi dāvanu visām daiļā dzimuma pārstāvēm, tām dāvinot dziesmu “Pirmā pase”.Dziesma par jūtām, mīlestību, draudzību un attiecībām. Pirmo reiz grupa ir radījusi dziesmu Latviešu valodā. Līdz šim visas oriģināl dziesmas tika radītas Latgaliešu valodā. Jāpiezīmē, ka grupas līdz šim radītajās dziesmās tika izdziedātas dažādas jauniešiem un sabiedrībai aktuālas tēmas par visikdienišķākajiem notikumiem, darbiem un nedarbiem, par bērnību, šī dziesma atšķiras – te ir stāsts par mīlestību.

“Unknown Artist” ir progresīva jauniešu grupa no Viļakas novada Upītes. Grupa katru gadu piedalās dažādos festivālos: “Upītes Uobeļduorzs”, “Skrytuļs”, “Osvalds”, “Latgalīšu volūdas nakts” šogad arī uzstājās “Gorā” Latgaliešu kultūras gada balvā “Boņuks 2017”.
Vērtējums: