Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Aija Andrejeva, gaidot Valentīna dienu, vēlas darīt blēņas

Redakcija
Redakcija
Jau pavisam drīz, 9. februārī, visās digitālajās mūzikas straumēšanas un lejupielādes platformās, bet no 12. februāra CD formātā arī mūzikas veikalos, grāmatnīcās, lielveikalos un citur, būs pieejams Aijas Andrejevas jaunais dziesmu albums “Mēs pārejam uz Tu”.

Šobrīd jau ir publicētas albuma dziesmas “Mēs pārejam uz Tu” un “Tu mani sauc”, bet šonedēļ radiostacijās nonāca jaunākā dziesma “Blēņas”, kas ir viena no dzīvespriecīgākajām jaunā albuma dziesmām, kuras autors un producents ir Kaspars Ansons, kurš jau ilgāku laiku sadarbojas ar Aiju un ir vēl vairāku jaunā albuma dziesmu producents. Dziesmā piebalsis iedziedājušas Anna Zankovska un Santa Šillere. Ar šo dziesmu Aija, kā īpašais viesis jau uzstājās “Supernovas” pirmajā pusfināla raidījumā LTV 1. Aija par jauno dziesmu: “Sākotnēji gribēju kā nākamo publicēt pavisam citu dziesmu, taču pēdējā brīdi visi kopīgi izlēmām par labu “Blēņām”. Kaspars jau labu laiku man dziesmas raksta sieviešu dzimtē, un man pat brīžiem šķiet, ka viņš iedvesmojas no manas dzīves. Dziesma ir koķeta un man patīk, ka, tuvojoties Valentīna diena, mēs neizdevām kādu saldu un salkanu balādi, bet tieši šādu, mazliet traku blēņu dziesmu! Noklausieties un gan jau katrs pats sapratīs, par ko tā ir.”.

Februārī Aija sniegs koncertus Rēzeknē, Jelgavā, Liepājā un Valmierā. Turneja noslēgsies Rīgā, koncertzālē Palladium. Visos koncertos būs pieejams arī jaunais albums, uz kura Aija pēc koncerta sniegs autogrāfus.
Vērtējums: