Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Video: Jaunā un daudzsološā dziedātāja Patrisha prezentē jaunu dziesmu un video

Redakcija
Redakcija
Patrishai, īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, ir tikai 16.gadi, bet viņas kontā ir neskaitāmi vokālie konkursi Latvijā un ārpus tās. Nesen nokāpusi no XFaktora skatuves Latvijā. Izdevusi savas dziesmas “Clock” un “Svešās zvaigznes” un vakar klausītāju un lielajam fanu pulkam tika prezentēta jauna dziesma un video - “Memories”.

Patrisha par video un tā tapšanu: “..Pašā sākumā, kad dziesma vēl nebija līdz galam pabeigta, man jau galvā sāka parādīties vīzija iespējamajam videoklipam. Sākumā domāju par rudens ainām, par puisi sarkanā mētelī un zvaizgžņotām debesīm, taču, kad dziesma jau bija gala veidolā arī klipa vīzija pārtapa realitātē, kas neiekļāva iepriekš minētās ainas . Videoklipu filmēja Ritvars Bluka, bet pirms pašas filmēšanas vēl kārtīgi apdomājām iespējamās vietas, kur to darīt un kādā stiliņā. Beigās viss sanāca ļoti vienkārši, bet skaisti un atmosfēriski + neliels humoriņš arī neizpalika!..”
Vērtējums: