Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Operas dīva Sonora Vaice Operetes Jaungada koncertā “IN BLUE” koncertzālē “Lielais dzintars”

Redakcija
Redakcija

Operetes Jaungada koncertā "IN BLUE" uzstāsies viena no Latvijas Nacionālās operas un baleta vadošajām solistēm Sonora Vaice (soprāns), savukārt slimības dēļ koncertā nepiedalīsies Anta Jankovska (soprāns, Itālija).

Atgādinām, ka koncerts notiek šo sestdien, 6. janvārī, plkst. 19.00. Koncertā līdzās Sonorai Vaicei uzstāsies soprāne Laura Purena, tenors Nauris Puntulis un baritons Nauris Indzeris, kopā ar pianistu Hariju Bašu un Operetes orķestri diriģenta Guntara Bernāta vadībā, izpildot Johana Štrausa Vīnes operetes un amerikāņu Džordža Gēršvina „Rapsodiju blūza stilā”, Leonarda Bernstaina neatkārtojamos skaņdarbus, kā arī iepriecinot skatītājus ar vairākiem muzikāliem pārsteigumiem.

Sonora Vaice ir Latvijas Nacionālās operas un baleta soliste. Viņa ir vairāku starptautisku festivālu laureāte, uzstājusies Vācijā, Zviedrijā, Krievijā, Igaunijā un citur. Latvijā pazīstama kā izcila operas soliste, piedalījusies arī vairākos operešu uzvedumos un citos projektos.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā bilesuparadize.lv. Skolēniem, studentiem un pensionāriem ir atlaides. Bērniem līdz 7 gadu vecumam, neaizņemot sēdvietu, ieeja koncertos ir bez maksas. Organizatori lūdz izvērtēt koncertu piemērotību bērna vecumam.

Koncertcikls notiek ar Valsts Kultūrkapitāla fonda un Liepājas Kultūras pārvaldes atbalstu. Informatīvie atbalstītāji - Kurzemes Radio.

Plašāka informācija par festivālu pieejama interneta vietnē Via Cultura, kā arī sociālajos tīklos facebook.com un draugiem.lv/viacultura/.