Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:127, Did:0, useCase: 3


Foto: Ar izpārdotiem koncertiem atklāj Ivo Fomina koncerttūri

Redakcija
Redakcija
Vakar, 2.septembrī, ar diviem pilnībā izpārdotiem koncertiem Liepājas koncertzālē "Lielais Dzintars" savu 50 gadu jubilejas koncerttūri "Nekas jau nebeidzas" atklāja populārais Liepājas mūziķis Ivo Fomins. "Gribu, lai tas būtu eleganti un ar glanci - sākot no tā laika, kad es, muzicējot kopā ar Tomasu Kleinu, kļuvu par to, kas tagad esmu," par jubilejas tūri saka mūziķis, kurš uzstājies kopā gan ar grupām "Neptūns" un "Melnā princese", "Liepājas brāļi" u.c., un kura repertuārā bijušas Raimonda Paula, Zigmara Liepiņa un citu skaņražu dziesmas. Koncertos tika prezentēts arī jaunais Ivo albums, kas klajā nācis pirms dažām dienām.

Ivo Fomina jubilejas tūres nākamie koncerti notiks 28.septembrī Siguldas novada Kultūras centrā, 19.oktobrī Rīgā, VEF Kultūras pilī, 26.oktobrī Jelgavas Kultūras namā un 25.novembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis".

Biļetes uz koncertirm var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs.
Foto: Valters Pelns