Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:373, Did:0, useCase: 3


Galerijā „Mākslas Banka” būs skatāma vācu mākslinieces Aras Maksas personālizstāde "Harmonijas princips"

Redakcija
Redakcija

Galerijā „Mākslas Banka” būs skatāma vācu mākslinieces Aras Maksas personālizstāde "Harmonijas princips"
Publicitātes foto

No 16. līdz 22.jūnijam galerijā „Mākslas Banka” būs skatāma vācu mākslinieces Aras Maksas (Ara Max) personālizstāde HARMONIJAS PRINCIPS.

Aras Maksas māksliniecisko interešu loks ir ļoti plašs, aptverot gan glezniecību, gan grafiku, kā arī fotogrāfiju un dizaina darbus. Izstādē HARMONIJAS PRINCIPS būs aplūkojami mākslinieces autortehnikā darinātie grafikas darbi, kas atklāj viņas savdabīgo rokrakstu un pasaules skatījumu. Kā atzīst pati Ara – viņu iedvesmo dažādu kultūru pārstāvji un to dzīvesveids. Bet, kas attiecas uz viņas māksliniecisko izteiksmi un tehniku – tā nepārtraukti mainās, meklējot un atrodot, gan jaunus vēstījumus, gan tehnikas iespējas.

Ara Maksa mākslas izglītību ir guvusi Vācijā, kā arī papildus studējusi modes dizainu Taivānā. 2007.gadā viņa ir devusies studiju ceļojumā uz Ķīnu, kur cita starpā apguvusi arī tradicionālo ķīniešu glezniecību. Mākslinieces personālizstādes bijušas skatāmas dažādās Vācijas pilsētās, kā arī Anglijā, Itālijā, Taivānā, Turcijā, Baltkrievijā un Ķīnā.