Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:367, Did:0, useCase: 3


Rīgā notiks Luca Carati juveliermākslas šedevru izstāde

Redakcija
Redakcija

Rīgā notiks Luca Carati juveliermākslas šedevru izstāde
Publicitātes foto

No 26. līdz 28. maijam juveliermākslas salonā Dimants Smilšu ielā 3 notiks valdzinoša itāļu juvelieru nama Luca Carati izstāde, kas piedāvās vairāk nekā 170 izmeklētus priekšmetus no 16 labākajām kolekcijām. Itāļu juvelieru meistarību Rīgā novērtēs visi izcilas juveliermākslas cienītāji.

Izstādē būs iespēja apskatīt juvelieru nama elegantāko un slavenāko kolekciju pērles.

Plié – trīsdimensiju ziedi-transformeri no vērtīgu dārgakmeņu iegulām. Bluebell – kuloni, gredzeni un auskari no baltā un rozā zelta, rotaslietas ar briljantiem un safīriem, kolekcija radītā par godu pazīstamās, tāda paša nosaukuma baleta kompānijas četrdesmitgadei. Etoile – dažādu izmēru piekariņi, gredzeni un auskari ar briljantiem. Wild Africa – zeltā iestrādātie baltie un konjaka krāsas briljanti, kuros attēloti Āfrikas plēsīgie dzīvnieki un daba. Tāpat izstādē pārstāvētas tādas kolekcijas kā Neoclassic, Leaves, Ginza, Tuttifrutti, Sakura, Clouds, Boa, Kate, Cabaret, Mademoiselle, Zoom/Portrait, Montaigne.

Izstādes kurators ir Karlo Markalli (Carlo Marcalli) – juvelieru nama Luca Carati pārdošanas menedžeris un akcionārs un nama dibinātāja dēls. Viņš piedalīsies izstādes atklāšanā un apmeklētājiem vadīs ekskursiju ekspozīcijā.

Luca Carati rada rotaslietas no augstākās kvalitātes dimantiem. Nama eksperti īpašu uzmanību pievērš izejvielu iegādei. Pateicoties viņu pieredzei, vadošajos pasaules tirgos tiek izraudzīts tikai labākais. Īpaši svarīgi uzsvērt, ka visi Luca Carati dimanti tiek iegūti likumīgā ceļā un izvairoties no konfliktu zonām. Augstākās kvalitātes briljanti: baltajā un fantāziju krāsās visos iespējamajos variantos un slīpējumos – briljants, bagete, marķīzs un sapņu formas. Juvelieru nama koncepcijas pamatā – pašu labāko itāļu juvelieru tradīcijas gadsimtu garumā apvienojumā ar jaunākajām tehnoloģijām.

Daudzas kolekcijas iedvesmojusi daba: lapas, ziedi, zāle, oļi un mākoņi – kas ieskauj mūs kopš neatminamiem laikiem un atstāj tik pozitīvu ietekmi uz mums. Zelta un briljantu kuloni, auskari un gredzeni pēc formas atgādina mazas lapiņas, ko gaisā liegi šūpo vējš. Harmoniskajos un vieglajos gredzenos zelta ietvaros maigi iemirdzas onikss, rozā opāls, akvamarīns un briljanti. Rotu galvenie motīvi atgādina dzīvus tauriņus un zāles stiebrus. Rotaļīgās, sievišķīgās rotas pēc formas atgādina briljantu mākoņus, rotātus ar krāsainiem safīriem. Šie motīvi ir viegli nojaušami izstādē skatāmajās kolekcijās Ginza, Leaves и Sakura. Vairākas rotaslietas ir mūsdienīgas interpretācijas par baroku. Tās rada asociācijas, it kā jūs atrastos Versaļas pilī Luija XIV laikā.

Par juvelieru namu Luca Carati:
Luca Carati tika dibināta Vičencā, Itālijā 1988. gadā. Zīmols ir radies, apvienojot jaunus un dinamiskus profesionāļus un gadu desmitos uzkrātu profesionālu pieredzi. Luca Carati ir viens no nedaudzajiem juvelieru namiem, kas pilnībā pārrauga visu ražošanas ciklu – no izejmateriālu iepirkšanas, dizaina izstrādes līdz tirdzniecības organizācijai. Luca Carati estētikā dimanti ieņem īpašu vietu. Tiem piemīt dabiskā vērtība, kas to īpašniekam rada neatkārtojamas emocijas. Par kompānijas lozungu kļuvusi frāze „Atdzīvinām briljantus”. Nama juveliermākslas šedevri rodas roku darba un jaunāko tehnoloģiju ciešā simbiozē.