Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:366, Did:0, useCase: 3


Laimē 2 ielūgumus uz apvienības Dejas Anatomija un muzikālās apvienības “Kaktiņš Stūrītis” dejas izrādi “Atgriešanās”

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv konkursā un laimē 2 ielūgumus uz apvienības Dejas Anatomija, muzikālās apvienības “Kaktiņš Stūrītis” un skatuves mākslas producentu kompānijas "PIGEON-BRIDGE" producēto izrādi “Atgriešanās” (plkst. 19.00 3. jūnijā VEF Kultūras pilī).

“Atgriešanās” ir ceļojums mītiskā domāšanā balstītā stāstā par cilvēku spēju uzticēties un šaubām, kas pārņem brīdī, kad ticība sev un pārliecība nav pietiekoši stipra. Sākumpunkts ir iespēja atgriezties. Izrādes idejas autore un horeogrāfe ir Elīna Gaitjukeviča, to radot kopā ar dejotājiem Elīnu Lutci, Lieni Gravu, Evitu Biruli, Dmitriju Gaitjukeviču, Ģirtu Bisenieku un Kristapu Ceļmalnieku. Oriģinālmūzika izrādes laikā skanēs Kaktiņš Stūrītis dzīvajā izpildījumā, taču telpas-gaismas vizuālo risinājumu veido arhitekts un animators Ivars Šmits sadarbībā ar gaismu mākslinieku Rainers Kornhuberts. Kostīmu konsultante Kristīne Daukšte.

“Dejas Anatomija” ir viena no aktīvākajām laikmetīgās dejas apvienībām, kura skatītājiem līdz šim ir piedāvājusi daudzveidīgas un rakstura ziņā dažādas dejas izrādes, kas formas un izpausmes tehnikās sintezē ar citām mākslas jomām.

“Kaktiņš Stūrītis” ir instrumentālais duets, kura aizsākumi meklējami 2011. gadā Liepājā un tā kodols ir Mārtiņš Jansons un Mārtiņš Kuzmins.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (www.facebook.com/kulturasvestis.lv) un PIGEON-BRIDGE (www.facebook.com/pigeonbridge) sekotājam www.facebook.com draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

3. Komentāros (facebook.com/kulturasvestis.lv) jānorāda drauga/draudzenes vārds, ar kuru vēlies apmeklēt šo pasākumu.

Termiņš.

Dari to līdz 1. jūnijam plkst. 23.59.

2. jūnija rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs 2 ielūgumus uz apvienības uz apvienības Dejas Anatomija, muzikālās apvienības “Kaktiņš Stūrītis” un skatuves mākslas producentu kompānijas "PIGEON-BRIDGE" producēto izrādi “Atgriešanās” (plkst. 19.00 3. jūnijā VEF Kultūras pilī).

Vairāk par izrādi ŠEIT.